Parteneri

academia romana

Academia Română este cel mai înalt for ştiinţific şi cultural al României, care reuneşte personalităţi marcante din ţară şi din străinătate din toate domeniile ştiinţei, artei şi literaturii. 

academia de stiinte medicale

Academia de Științe Medicale a fost înființată în anul 1935. Pe lângă Academia de Științe Medicale funcționează Fundația Academiei de Medicină, Editura Academiei de Științe Medicale și este tipărit cu regularitate Buletinul Academiei de Științe Medicale.

institute of virologyInstitutul de Virusologie “Ştefan S. Nicolau” (IVN) aparţine de Academia Română şi este o organizatie non-profit. Institutul creeaza o punte intre cercetarea clinica si cea fundamentala.

 

institutul clinic fundeni

Institutul Clinic Fundeni a fost fondat in anul 1959. Institutul nostru are o veche traditie in patologia dificila cardio-vasculara, hepatica, renala, digestiva, hematologica, etc. 

 

fundatia dan setleceac

Profesorul Setlacec este autorul a numeroase tratate de medicină de referinţă. Fundatia Dan Setlacec  sustine activitatea Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec.

Sponsori