cajal (3)Organizatori: Fundatia Academician Nicolae Cajal,
Cu sprijinul:  Institutul de Virusologie Stefan S. Nicolau, Institutul Clinic Fundeni, Fundatia Dan Setlacec

A VII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal s-a desfasurat in perioada 28–30 martie 2012 la Hotel Intercontinental Bucuresti si a avut in centrul dezbaterilor “Terapiile celulare in oncologie” (genomica, terapii individuale bazate pe studiul genomului si terapii celulare), “Virusologia si medicina molecular” (terapii antivirale, antitumorale si celulare, HIV, HPV si infectii hepatice) si “Bolile autoimune – prezent, trecut și viitor”.

Evenimentul a debutat cu sectiunea dedicata Bolilor autoimune, pregatita de Societatea Romana de Medicina de Laborator.

Ziua de 29 martie a fost dedicata Virusologiei si Medicinei moleculare si s-a desfasurata sub indrumarea Prof. Dr. Costin Cernescu si a echipei de la Institutul de Virusologie “St. S. Nicolau”.

Sectiunea dedicata Terapiilor celulare in oncologie, coordonata de Prof. Dr. Irinel Popescu si pregatita impreuna cu echipa Institutului Clinic Fundeni, a avut loc pe 30 martie.

Management si organizare eveniment: Trima Events