cajal (2)

Organizatori: Fundatia Academician Nicolae Cajal,
Cu sprijinul: Institutul Clinic Fundeni, Fundatia Dan Setlacec, Institutul de Virusologie Stefan S. Nicolau

Cea de-a VI-a ediţie a Simpozionului “Academician Nicolae Cajal” a avut loc între 30 martie – 01 aprilie, 2011 în Bucureşti (Hotel Athenee Palace Hilton, Salon Le Diplomat).

Această ediţie a Simpozionului a dezbatut două teme pricipale şi anume:

·    Medicina şi Cercetarea Translaţională (genomică, terapii individuale bazate pe studiul genomului şi terapii celulare) şi
·    Virusologia şi Medicina Moleculară (terapii antivirale, antitumorale şi celulare, HIV, HPV şi infecţii hepatice etc.).
Deschiderea Oficială a avut loc miercuri 30 martie 2011 şi s-a bucurat de prezenţa Excelenţei Sale Dan Ben Eliezer Ambasadorului Statului Israel în România precum şi de prezenţa Academicianului Ionel Haiduc Preşedintele Academiei Române, Dr. Aurel Vainer Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România şi alte personalităţi marcante ce an de an au susţinut activităţile Fundaţiei Academician Nicolae Cajal.

Management si organizare eveniment: Trima Events